Tonnyvanderlinden

Het geheim van een
Glanzende en Stralende Huid

Ontdek een stralende huid zonder operatie of botox. Een Kleur & Glans Analyse biedt natuurlijke huidverjonging voor een glanzend, strak gezicht.

Glans

De Glowcircle is een glansanalyse waarbij we kijken naar je innerlijke licht. De juiste "Glow"laat je huid en ogen stralen.

Wil je een glanzende en stralende huid? De glansanalyse helpt je daarbij! Glans is meer dan goud en zilver. We onderzoeken zeven soorten glans met bijpassende glansdoeken. Ontdek welke glans het beste bij je past voor stoffen en accessoires. Schitter, straal, sprankel, helder, glans, glim of gloei! Je krijgt advies over sieraden en stoffen die bij je glans passen en de juiste hoeveelheid om te dragen. Een perfecte aanvulling op je kleurenanalyse voor een natuurlijk stralende huid!

De Glowcircle bestaat uit zeven soorten glans. Elke glans bevat ook een eigenschap. Glans is een mooie aanvulling op je kleurenanalyse.

Kleur

Ontdek jouw unieke kleurenpalet! Persoonlijke kleuranalyse voor haarkleur, huidskleur, oogkleur. Natuurlijk strakker gezicht, zonder operatie.

Wil je weer een strak gezicht zonder operatie? Doe een kleuranalyse! We bepalen de kleuren die het beste bij je passen op basis van je haarkleur, huidskleur en oogkleur, en ook stoffen die bij je huidstructuur passen. Het resultaat is een flatterend kleurenpalet voor kleding, make-up, accessoires en haarkleur.

Met het 78-color systeem onthullen we jouw unieke kleurkarakteristieken. Je ontvangt een handige kleurenkaart op bankpas formaat om te gebruiken tijdens het winkelen. Kies kleding en stoffen die perfect matchen met je kleurenkaart voor een strakke en stijlvolle uitstraling. Tijdens de analyse leer je hoe je de kaart optimaal kunt benutten voor je basisstukken, combinaties en accessoires. Strakker gezicht, moeiteloos chic!

Het 78 color-systeem is opgebouwd uit 6 kleurkarakteristieken. Per set kragen kijken we welke kleurkarakteristiek versterkt. Het resulterende kleurenpalet kan gebruikt worden bij het selecteren van kleding, make-up, accessoires en haarkleur.

Uiteindelijk krijg je een handige kleurenkaart mee op bankpas formaat, die je kunt gebruiken tijdens het winkelen. Als de kleuren op het kaartje goed matchen met de kleuren van de kleding die je uitkiest, dan is het kledingstuk een goede keus voor jou! 

Contrast

Het contrast van je gezicht is de verhouding tussen de kleur van je huid, ogen en haar. Iedereen heeft verschillend contrast in hun gezicht, variërend van laag contrast tot hoog contrast. Bij laag contrast zijn de kleuren in je gezicht dicht bij elkaar in tint en toon, terwijl bij hoog contrast de kleuren sterk van elkaar verschillen. Dit heeft invloed op welke kleuren je het beste kunt dragen om je natuurlijke schoonheid te accentueren. Een contrastanalyse bepaalt welk contrastniveau je hebt en welke kleuren en prints het beste bij je passen om het contrast in je gezicht te benadrukken. Dit kan bijvoorbeeld door kleding te dragen met een hoger contrast, of door het gebruik van make-up die je natuurlijke kleuren versterkt. Bij het kiezen van prints en structuren in kleding is het belangrijk om rekening te houden met je natuurlijke contrast. Dit heeft te maken met het verschil tussen de kleur van je huid, haar en ogen. Als je een hoog contrast hebt, dus bijvoorbeeld een lichte huid en donker haar, kun je beter kiezen voor prints en structuren met een grotere omvang. Dit komt omdat deze prints en structuren een hoog contrast nodig hebben om op te vallen en niet wegvallen tegen je huid en haar. Als je daarentegen een laag contrast hebt, dus bijvoorbeeld een donkere huid en donker haar, kun je beter kiezen voor prints en structuren met een kleinere omvang. Dit komt omdat deze prints en structuren anders te overheersend kunnen zijn en niet in harmonie zijn met je natuurlijke contrast. Met een analyse kan je zeker 10 jaar vooruit.

Contrast

Het contrast van je gezicht is de verhouding tussen de kleur van je huid, ogen en haar. Iedereen heeft verschillend contrast in hun gezicht, variërend van laag contrast tot hoog contrast.
Bij laag contrast zijn de kleuren in je gezicht dicht bij elkaar in tint en toon, terwijl bij hoog contrast de kleuren sterk van elkaar verschillen. Dit heeft invloed op welke kleuren je het beste kunt dragen om je natuurlijke schoonheid te accentueren.

Een contrastanalyse bepaalt welk contrastniveau je hebt en welke kleuren en prints het beste bij je passen om het contrast in je gezicht te benadrukken. Dit kan bijvoorbeeld door kleding te dragen met een hoger contrast, of door het gebruik van make-up die je natuurlijke kleuren versterkt. Bij het kiezen van prints en structuren in kleding is het belangrijk om rekening te houden met je natuurlijke contrast. Dit heeft te maken met het verschil tussen de kleur van je huid, haar en ogen.

Als je een hoog contrast hebt, dus bijvoorbeeld een lichte huid en donker haar, kun je beter kiezen voor prints en structuren met een grotere omvang. Dit komt omdat deze prints en structuren een hoog contrast nodig hebben om op te vallen en niet wegvallen tegen je huid en haar. Als je daarentegen een laag contrast hebt, dus bijvoorbeeld een donkere huid en donker haar, kun je beter kiezen voor prints en structuren met een kleinere omvang. Dit komt omdat deze prints en structuren anders te overheersend kunnen zijn en niet in harmonie zijn met je natuurlijke contrast. Met een analyse kan je zeker 10 jaar vooruit.

Tarieven

Kleur en -contrastanalyse inclusief kleurenkaartje;

180 min.

€147

ca 2,5/3 uur aan huis

2 personen: Kleur en -contrastanalyse inclusief kleurenkaartje;

180 min.

€100 p.p

ca 2,5/3 uur aan huis

4 personen: Kleur en -contrastanalyse inclusief kleurenkaartje;

180 min.

€75 p.p

ca 2,5/3 uur aan huis
(dit is een verkorte kleurenanalyse)

Glansanalyse inclusief handout

90 min.

€75

ca 1,5 uur aan huis

2 personen: Glansanalyse inclusief handout

90 min.

€100 p.p

ca 1,5 uur aan huis

4 personen: Glansanalyse inclusief handout

90 min.

€75 p.p

ca 1,5 uur aan huis
(dit is een verkorte glansnanalyse)

Trioanalyse

2 dagen

€395

Twee dagdelen aan huis met garderobecheck op kleur, glans en -contrastanalyse.

We maken een analyse van jouw kleur , glans en contrast. Als we jouw paletten kennen, gaan we samen je garderobe nalopen. We kijken of het nodig is om en hoe we het nieuwe palet kunnen toevoegen aan je kleding.

  • Dat is inclusief handout, kleurenkaartje en garderobecheck.
  • Aanpassingen bedenken om glans, kleur en contrast toe te passen aan je bestaande garderobe.
  • Evt kunnen we de kleding aanpassen.(aanpassingen niet meeberekend)

Reiskosten voor een analyse aan huis

0-14 km

45 min.

€0

15-20 km

45 min.

€15

20-35 km

45 min.

€20

35-60 km

45 min.

€25

image0 (9)

Wat zeggen mijn klanten?

5/5

Een kunstzinnige, creatieve, veelzijdige, fantasierijke goochelaar, een goede beschrijving van Tonny van der Linden. Ze heeft mijn kledingstukken een nieuwe toekomst gegeven en mij een nieuwe outfit. Het hing maar te hangen. Ik wist niet wat ermee te doen, maar weggooien of -geven vond ik ook zonde. Aan de hand van een kleurentest en persoonlijkheidstestjes, haar kijk op mij en mijn werk, heeft ze ‘geknipt en geplakt’ gegoocheld. Met een geweldig resultaat. Hergebruik, wat ik heel belangrijk vind, en nieuwe, unieke, bij mij passende kleren.
Marije Scheeren

Tonny heeft een kleuranalyse bij mij gedaan. Dit was een heel nuttig, leerzaam proces. Ze heeft een fijne manier van benaderen. Het ging op een gestructureerde manier, wat het erg inzichtelijk en concreet maakte. Van te voren kreeg ik opdrachten om thuis te maken, om een betere indruk te krijgen hoe ik zou willen overkomen op werk- en privégebied d.m.v. kleur. Ik heb veel geleerd over wat kleurtonen doet met mijn gezicht, ogen maar ook kleuren die passen bij mijn karakter. En wat het effect is van kleur. Het heeft me bewuster gemaakt van de interactie van die kleuren, maar van ook bijvoorbeeld wat patronen en glans met je kan doen. Dat maakt het kiezen van de juiste kleding in de toekomst eenvoudiger. Zo heb ik bijvoorbeeld kleding uit mijn garderobe weggedaan en bij Tonny achtergelaten voor hergebruik. Ik zag dat de kleur van de kleding niet meer paste.

Aan het einde van de sessie kreeg ik een persoonlijk kleurenkaartje mee; een heel praktisch geheugensteuntje. Een aanrader dus!
Ton Berkvens