Kleding voegt iets toe. Het helpt jou om jezelf te zijn in de spotlight en het ondersteunt jouw verhaal. Maar natuurlijk ook daarbuiten.

Kleding ontwerpen of advies geven lukt mijn niet zonder analyse te maken. Daarbij ga ik uit van de complete mens de verbinding en de samenhang; deze spelen niet alleen binnen 1 persoon en tussen zijn innerlijk en zijn uiterlijk maar ook tussen een mens en zijn omgeving.

Met plezier maak ik duurzame kledingontwerpen op maat. Ontwerpen waarmee jij je met jouw verpakking onderscheidt.

Mijn missie is zoveel mogelijk kleding te hergebruiken. Kleding geeft niet alleen een positieve bijdrage aan de drager, maar ook aan de maker ervan en daarmee aan de samenleving als geheel. Jij kocht een kledingstuk omdat je het mooi, leuk of bijzonder vond. Misschien draag je het niet meer maar wegdoen kan je niet. Voor mij zijn kledingstukken lappen stof waar ik de schaar in kan zetten omdat ik er veel mogelijkheden in zie.

Belangrijke uitgangspunten als basis voor het samenstellen van een duurzaam ontwerp
 • Fysieke eigenschappen, dat wat je ziet.
 • Innerlijke eigenschappen, dat wat er van binnen zit.
 • Verborgen eigenschappen, dat wat nog verborgen zit. Jouw verlangen. Jouw verborgen kracht. Iets wat je nog niet weet maar wat er al wel is. Je kunt er nog niet bijkomen.

De fysieke, innerlijke en verborgen eigenschappen vormen samen belangrijke ingrediënten waarmee we een uniek en duurzaam ontwerp op maat creëren. Ik vertaal de binnenkant naar de buitenkant.

In alles wat ik doe kijk, voel en werk ik vooral met de taal van kleding en met die eigenschappen die bij jou horen. In onze zoektocht naar het pak dat jou op het lijf geschreven is, maak ik gebruik van verschillende analyses en methodes zoals onder andere:

 • Het Stijlkwadrantenspel
 • Een stijltest
 • Een glansanalyse
 • Een kleurenanalyse
 • Een contrast en printmeting
 • De karakterdoeken
Drie pijlers in mijn werk, belangrijk voor jou en voor elk ontwerp
 1. Versterken van het verhaal én jouw vertrouwen.
 2. Ontzorgen! No more stress, voordat je ‘op’ gaat. Dat regelen we en behoort voorgoed tot de verleden tijd. Je outfit is net zo sterk als jouw verhaal. Gegarandeerd.
 3. Duurzame ontwerpen.
TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Interessante links