Werkwijze

naar beneden kijkend
met klant

Tonny, kledingontwerpster voor podiumbeesten die willen vlammen

Kleding voegt iets toe. Het helpt jou om jezelf te zijn op het podium en het ondersteunt jouw verhaal. Met plezier maak ik duurzame kledingontwerpen op maat. Ontwerpen waarmee jij je met jouw verpakking onderscheidt. We gaan samen aan de slag en reken er op dat ik alles uit de kast trek om helemaal in jouw huid te kruipen. Of eigenlijk onder jouw huid. Zie ik jouw innerlijke eigenschappen terug in jouw kleding en welke verborgen krachten mogen en willen zichtbaar worden?  Belangrijke vragen die we samen onderzoeken.

 

lasso
midden foto
suikerspin met kar

Belangrijke uitgangspunten als basis voor het samenstellen van een duurzaam ontwerp

 • Fysieke eigenschappen, dat wat je ziet.
 • Innerlijke eigenschappen, dat wat er van binnen zit.
 • Verborgen eigenschappen, dat wat nog verborgen zit. Jouw verlangen. Jouw verborgen kracht. Iets wat je nog niet weet maar wat er al wel is. Je kunt er nog niet bijkomen.

De fysieke, innerlijke en verborgen eigenschappen vormen samen belangrijke ingrediënten waarmee we een uniek en duurzaam ontwerp op maat creëren. Ik vertaal de binnenkant naar de buitenkant.

In alles wat ik doe kijk, voel en werk ik vooral met de taal van kleding en met die eigenschappen die bij jou horen. In onze zoektocht naar het pak dat jou op het lijf geschreven is, maak ik gebruik van verschillende analyses en methodes zoals onder andere:

 • Een stijltest, inclusief stijlpaspoort met de juist stijl passend bij jouw figuur.
 • Een glansanalyse die gaat over jouw innerlijke glans.
 • Een kleurenanalyse waarin we onderzoeken welke kleuren jou goed staan. Met een kleurenwaaier op zak vergeet je dat nooit meer.
 • Het werken met kernwoorden die bij jou passen.
 • Het enneagram, dat ons helpt in onze zoektocht naar….

Drie pijlers in mijn werk, belangrijk voor jou en voor elk ontwerp

 1. Versterken van het verhaal én jouw vertrouwen.
 2. Ontzorgen! No more stress, voordat je ‘op’ gaat. Dat regelen we en behoort voorgoed tot de verleden tijd. Je outfit is net zo sterk als jouw verhaal. Gegarandeerd.
 3. Duurzame ontwerpen.

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Kleding voegt iets toe aan jouw uiterlijk en ‘presence’. Het is waarin jij tot je recht komt. Na onze samenwerking weet jij precies wat je aan moet op het podium om helemaal jezelf te zijn en je verhaal kracht bij te zetten. Dat geeft een gevoel van; dit is wie ik ben en wat ik wil.

Maak hier een afspraak voor een kennismaking (link erachter met direct mailadres of aanmeldformulier) en vraag me alles wat jij belangrijk vindt.

image2

Wat kan ik voor je doen

Ik bied 3 diensten aan om je te helpen

 • diamant-64px

  Exclusief Ontwerp Naar Aanleiding Van Een Bestaand Kledingstuk

  We toveren een bestaand kledingstuk om in een uitmuntend kledingstuk.

 • diamant-64px

  Exclusief En Uniek Kledingontwerp Op Maat

  Uitgebreid en volledig één-op-één advies voor een exclusief, uniek en op maat gemaakt ontwerp inclusief jouw persoonlijke stijlpaspoort. 

 • diamant-64px

  Voor Elk Seizoen Exclusief, Uniek En Duurzaam Kledingontwerp Op Maat

  In deze samenwerking creëren we een uniek en duurzaam, exclusief ontwerp voor elk seizoen.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel Mij

06 82877225

Volgen

Mijn Adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen