Exclusief ontwerp, nieuwe garderobe uit eigen kast

zwarte jurk
witte jurk

Exclusief ontwerp naar aanleiding van een bestaand kledingstuk

Je hebt een pak, een jurk, een combinatie, of een set. Meestal trek je dat uit de kast voordat je op gaat. Het is je podiumpak. Het staat je goed. Toch voel je je er in niet comfortabel in. Je voelt je niet op je gemak.

Dát gaan we veranderen in dit proces. We toveren een bestaand kledingstuk om in een uitmuntend kledingstuk. En nee, dat gaat niet met een toverstaf maar komt voort uit een creatief proces.

Innerlijk en uiterlijk verbinden

Het doel is een ontwerp creëren waarbij we jouw innerlijk met je uiterlijk verbinden. Een creatie waarin jij helemaal tot je recht komt, waarbij je voelt: dit ben ik. Een ontwerp dat je het gevoel geeft; dit is precies zoals ik ben en laat zien wat ik wil. Een ontwerp dat jouw verhaal kracht bijzet.

bruine jurk
doorpassen
vest af

Uit je comfortzone

Door je leven word je gevormd en zo ga je je ook kleden. Naarmate je je ontwikkelt ontdek je nieuwe stukken van jezelf. En daarmee verandert je manier van kleden. Toch kiest je misschien vaak nog voor het oude en veilige. Uit je comfortzone gaan is dan best spannend, maar wel nodig om je ware zelf te laten zien. Anders sta je straks in hetzelfde podiumpak als voorheen.

Wat gaan we doen?

Ik stel vragen, veel vragen, en luister naar jou. Het beantwoorden van vragen geeft ons inzicht in waar je van houdt en wat belangrijk voor je is. Zo komen we tot de kern.

Naast vragen beantwoorden maak je ook een moodboard, een collage. Niet zomaar een collage. Uit je comfortzone en meer je verlangen opzoeken is de opdracht. Het biedt ons de kans jouw innerlijk te vertalen naar je uiterlijk. In dit proces van het maken van jouw moodboard ontvang je alle aandacht die nodig is.

Resultaat

Kies je voor deze aanpak dan heb je na dit traject kleding die podiumwaardig én duurzaam is. Delen van jouw bestaande podiumpak zijn gebruikt voor de nieuwe creatie. Voordat je een presentatie of optreden hebt weet je wat je aantrekt. Je zorgen zijn weg! Jouw kleding laat zien wat jij wil en toont wie jij bent. Je voelt je er op en top JIJ in, binnen en buitenkant kloppen.

Past dit perfect bij jou? Maak direct een afspraak voor onze kennismaking. Dit traject is volledig online mogelijk als de omstandigheden daarom vragen. Liever de complete en uitgebreide versie ALL-IN, inclusief onderzoek naar jouw unieke stijl? Kijk dan bij de twee-dagen aanpak.

wat-kan-ik-voor-je-doen

Wat kan ik voor je doen

Ik bied 3 diensten aan om je te helpen

 • diamant-64px

  Exclusief Ontwerp Naar Aanleiding Van Een Bestaand Kledingstuk

  We toveren een bestaand kledingstuk om in een uitmuntend kledingstuk.

 • diamant-64px

  Exclusief En Uniek Kledingontwerp Op Maat

  Uitgebreid en volledig één-op-één advies voor een exclusief, uniek en op maat gemaakt ontwerp inclusief jouw persoonlijke stijlpaspoort. 

 • diamant-64px

  Voor Elk Seizoen Exclusief, Uniek En Duurzaam Kledingontwerp Op Maat

  In deze samenwerking creëren we een uniek en duurzaam, exclusief ontwerp voor elk seizoen.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel Mij

06 82877225

Volgen

Mijn Adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen