Kledingshoppen met je vernieuwde kernwaarden

Je hebt een pak, een jurk, een combinatie, of een set. Meestal trek je dat uit de kast voordat je op gaat. Het is je presentatiepak. Het staat je goed. Toch voel je je er in niet comfortabel in. Je voelt je niet op je gemak.

Jij bent klaar voor een analyse! Voorbij je comfortzone durf jij het avontuur aan te gaan met mij? We maken van je kernwaarden een analyse zodat je zichtbaar wordt zoals jij bent.  Dit vertalen we in een nieuwe stijl zodat je kleding koopt die wel aansluit bij je diepe verlangen.

Innerlijk en uiterlijk verbinden

Het doel is om zichtbaar te maken hoe we je innerlijk met je uiterlijk verbinden.  Waarin jij helemaal tot je recht komt, waarbij je voelt: dit ben ik. Kleding dat je het gevoel geeft; dit is precies zoals ik ben en laat zien wat ik wil. Een kledingstijl dat jouw verhaal kracht bijzet.

bruine jurk
doorpassen
vest af
Uit je comfortzone

Door je leven word je gevormd en zo ga je je ook kleden. Naarmate je je ontwikkelt ontdek je nieuwe stukken van jezelf. En daarmee verandert je manier van kleden. Toch kies je misschien vaak nog voor het oude en veilige. Uit je comfortzone gaan is dan best spannend, maar wel nodig om je ware zelf te laten zien. Anders sta je straks in hetzelfde presentatiepak als voorheen.

Wat gaan we doen?

Ik stel vragen, veel vragen, en luister naar jou. Het beantwoorden van vragen geeft ons inzicht in waar je van houdt en wat belangrijk voor je is. Zo komen we tot de kern.

Naast vragen beantwoorden maak je ook bijzondere opdrachten. Niet zomaar opdrachten. Uit je comfortzone en meer jezelf uitdagen is de opdracht. Het biedt ons de kans jouw innerlijk te vertalen naar je uiterlijk. In dit proces van het maken van jouw analyse ontvang je alle aandacht die nodig is.

Lees hier meer over mijn werkwijze

Resultaat

Kies je voor deze aanpak dan heb je na dit traject kleding die presentatie waardig én duurzaam is en een kant en klaar overzicht waarmee winkelen veel makkelijker wordt. Kleding die past bij  je vernieuwde kernwaarden. We nemen jouw bestaande garderobe door. Wat heb je nog nodig om deze kledingstukken te combineren. Zodat jij het beste uit jezelf haalt. Voordat je een presentatie of optreden hebt weet je wat je aantrekt. Je zorgen zijn weg! Jouw kleding laat zien wat jij wil en toont wie jij bent. Je voelt je er op en top JIJ in, binnen en buitenkant kloppen.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen