Jonger en strakker
zonder botox
fillers of operatie?
en dat op een unieke plek in een Pipowagen

Ook iets voor jou? Boek direct een afspraak. Via onderstaande agenda kun je een gesprek in mijn agenda plannen.

Wil je een idee krijgen van de Kobido? Zie dan het filmpje hieronder voor een korte indruk.

Kobido-massage: een natuurlijke lifting voor het gelaat zonder naalden!

Wat is Kobido

Kobido is meer dan een massage; het is een schoonheidsritueel. De verzorging ontstond in Japan in de 15e eeuw en was uitsluitend voor keizerinnen. Uiteindelijk werd het een traditionele verjongingskuur voor Japanse vrouwen.

De Japanse gezichtsmassage is een mix van kneden, ritmische en vaste hand percussie. Het stimuleert daarmee de microcirculatie van het gezicht voor een betere en gezonde teint. De massage bevordert verder de natuurlijke productie van collageen om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Het regenereert de opperhuid, verwijderd toxines en verbeterd het psychologisch welzijn.

Een gezonde huid werd in de oude oosterse medische traditie geassocieerd met het in balans zijn van drie factoren; fysieke, psychische en spirituele gezondheid. Het gezicht geeft weer of deze drie factoren in balans zijn. Dan spreken we over de levensenergie (ki).

Wat doet een Kobido gezichtsmassage?

Bij een Kobido behandeling wordt het gezicht door meridiaan-stimulatie gereactiveerd. Het is een behandelinge die het verouderen van het gezicht door effecten van stress en een slappe huid doet verminderen.

Als iemand een gezondheidsprobleem heeft of als we gespannen en gestrest zijn dan spannen de spieren in ons gezicht samen. Door die gespannenheid van de spieren in het gezicht ontstaan er lijntjes. Dat begint met kleine ‘expressielijnen’ die echte rimpels worden. Door de massage ontspannen de spieren en worden ze voorzien van zuurstof. Het herstelt de soepelheid en vorm waardoor rimpels verminderen en er een frisse, heldere en ontspannen uitstraling wordt gecreëerd.

Hoewel alleen het gezicht word gemasseerd, zal door acupressuur, lymfedrainage en het stimuleren van reflexpunten kunnen aanvoelen alsof het gehele lichaam gemasseerd is.

De Kobido gezichtsmassage is niet de laatste trend of een nieuwe hype. De massage heeft een lange geschiedenis net zoals ook wel bekend is over de theeceremonie en de kalligrafie. Het is een traditionele Japanse kunst. De vertaling van KoBiDo is; Het traditionele pad van de schoonheid.

Effecten van een KoBiDo gezichtsmassage

 •  Het vertragen van het verouderingsproces.
 •  Stimuleren van de aanmaak van collageen.
 •  Verbeterde bloedcirculatie, zuurstof, lymfe en energiedoorstroming
 •  Gezonde huidskleur
 •  Verhoogde hydratatie en voeding van de huid
 •  Verminderde fijne lijnen en rimpels
 •  Jeugdige uitstraling
 •   Verminderd stress
 •  Ontspanning
 •  Verdwijnen van spanningshoofdpijn
 •  Natuurlijke Facelift

Er zijn ook situaties dat Kobido gezichtsmassage niet mogelijk is. Zogenaamde contra-indicaties

 •  Zwangerschap (de eerste 3 maanden)
 •  Acne (actief)
 •  Griep
 •  Ooglidcorrectie
 •  Botox en fillers (na de eerste 6 maanden)
 •  Ontsteking aan het hoofd

Verder is het heel belangrijk voor mensen die contactlenzen dragen om deze uit te doen. Draag niet te veel make up als je komt voor de massage.

Waarom ik koos voor Kobido

De beweging van de vingers is zo mooi, het is net als dansen op de huid. Het voelt zacht aan maar werkt technisch diep in de spieren en zorgt voor een geweldig liftend effect. Op dat moment werd mijn doel om "KOBIDO" te leren.
Ik geef deze behandeling los, maar ook in een kuur.

Losse behandeling voor 45 minuten = 45 euro

Kuur voor 10 keer = 420 euro ( 1 x per 10 dagen)

 

Plan hieronder jouw afspraak!

Stap 1: Druk op Kobido

Stap 2: Kies een datum + een tijdstip

Stap 3: Druk op bevestigen

Stap 3: Vul je gegevens in

Stap 4: Plan de call in mijn agenda

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Interessante links