Ik tover een bestaand kledingstuk om in een uitmuntend kledingstuk. En nee, dat gaat niet met een toverstaf maar komt voort uit een creatief proces.

Een uitgebreid en volledig één-op-één advies voor exclusief en unieke kleding. We nemen alle tijd om dingen vanaf de bodem op te pakken en helemaal jouw ‘nieuwe’ stijl met een passende kleding te creëren.

Wie ben jij, wat wil je uitstralen en hoe kunnen we jouw kleding net zo krachtig maken als jouw verhaal? Meer van jezelf laten zien ondersteunt jouw verhaal. Ik ben een kei in verleiden en uitdagen op een prettige manier. Door nieuwe informatie kan ik jouw woorden en verlangen vertalen naar kledingontwerpen.

Reken er op dat ik van alles uit de kast haal om jou te helpen op deze boeiende ontdekkingstocht. Je krijgt veel informatie aangereikt waarmee je jouw styling handvatten geeft. Bruikbaar voor je klanten omdat het jouw verhaal ondersteunt, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Op avontuur

Gedurende een periode, die we samen afspreken, brengen we jouw eigenschappen in kaart; de fysieke eigenschappen, zoals vorm en houding, de innerlijke eigenschappen plus de verborgen eigenschappen die jij draagt. Alle drie belangrijk in de taal van kleding waar ik mee werk en essentieel bij een uniek en passend ontwerp maken. Eigenschappen van stoffen zijn goed te benutten in het verbinden van innerlijk met uiterlijk.

Diverse methodes en analyses ondersteunen ons in dit traject.  We werken met verschillende opdrachten die ik inzet om dicht bij de kern te komen.

Na een garderobeplanning begint het proces van het creëren van een ontwerp voor jouw spotlight presence. Daar hoef jij uiteraard niets voor te doen, dan ben ik aan zet.

De finishing touch

Ik maak mijn ontwerpen op papieren poppen en de coupeuse maakt het ontwerp op maat.Verfijning is de finishing touch op de dag dat je gaat passen. Met de nieuwe creatie – jouw podiumpak - ga jij onderscheidend presenteren en laat je helemaal zien: dit ben ik. Deze kleding ondersteunt jou en je verhaal.

D
TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Interessante links