Het Personal Shop Event voor een garderobe die bij je past. En nee, dat gaat niet met een toverstaf maar komt voort uit een creatief proces voor en tijdens het Personal Shop Event.

Wat ben ik blij met het  “Het Personal Shop Event”.  Het is een unieke manier om jou een totaalconcept aan te kunnen bieden van broek tot armband. Twee keer per jaar, een aantal dagen lang,  gaan Halina van Davelaar (kleurconsulente) en ik Tonny van der Linden (imagostyliste ) een eigen boetiek runnen waarin we jou zoveel mogelijk willen helpen met jouw eigen wijze stijl.

Lijkt je dit wat, ongestoord shoppen met je eigen imagostyliste? Zonder enige verplichting om te kopen en wel met oprecht en eerlijk advies!

Op afspraak

Kom je op afspraak dan nemen wij ander half uur de tijd om dingen vanaf de bodem op te pakken en helemaal jouw 'nieuwe' stijl te creëren.  Wie ben jij, wat wil je uitstralen en hoe kunnen we jouw kleding net zo krachtig kiezen als wie jij wilt zijn? Meer van jezelf laten zien ondersteunt jouw verhaal. Samen zijn we een kei in verleiden en uitdagen op een prettige manier. Wij worden er blij van om jouw te helpen en geven veel tips en combinatiemogelijkheden. 

Wat gaan we doen?

Reken er op dat wij van alles uit de kast halen om jou te helpen op deze boeiende ontdekkingstocht. Je krijgt veel informatie aangereikt waarmee we jouw styling handvatten geven. Van te voren krijg je een stijl en kleur intake formulier. Het beantwoorden van deze vragen geeft ons inzicht in waar je van houdt en wat belangrijk voor je is. Zo komen we tot je verlangen die we uiteindelijk kunnen vertalen naar kleding. Het biedt ons de kans jouw innerlijk te vertalen naar je uiterlijk. 

De finishing touch

Je kunt je inschrijven op een voor jou geschikte tijd. Hier zit een klein bedrag aan verbonden dan zorgen wij voor een fijne locatie met wat te drinken en wat lekkers. Je bent echt niet verplicht om iets te kopen. Wij willen alleen eerlijk en goed advies geven.

Graag ontvangen wij je in de studio van ...  in Nijmegen.

Parkeren kan gewoon voor de deur en is gratis. Uiteraard mag je gezellig met je vriendin, zus of moeder komen. Zie afspraakagenda

Per tijdvak ontvangen wij maximaal ... personen.  Of schrijf je in voor de inloopavonden dat is zonder intakelijst. Je hebt dan 1,5 uur om ontspannen te passen waarbij we je graag willen helpen. Wacht niet te lang want VOL = VOL. Op een van de onderstaande momenten zijn jullie van harte welkom.    Maak een afspraak.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Interessante links