Exclusief ontwerp en imagostyling

jitske in pak
schets van pak

Twee dagen aanpak voor een ontwerp plus uitgebreid advies

Uitgebreid en volledig één-op-één advies voor een exclusief, uniek en op maat gemaakt ontwerp inclusief jouw persoonlijke stijlpaspoort. Een twee dagen aanpak helemaal voor jou. We nemen alle tijd om dingen vanaf de bodem op te pakken en helemaal jouw ‘nieuwe’ stijl met een passend kledingontwerp te creëren.

Gedurende twee dagen kruipen we in jouw huid en verdiepen we ons in: Wie ben jij,  wat wil je uitstralen en hoe kunnen we jouw kleding net zo krachtig maken als jouw verhaal? Daar nemen we uitgebreid de tijd en aandacht voor. Meer van jezelf laten zien ondersteunt jouw verhaal.

Reken er op dat ik van alles uit de kast haal om jou te helpen op deze boeiende ontdekkingstocht. Je krijgt veel informatie aangereikt waarmee je jouw styling handvatten geeft. Bruikbaar op het podium omdat het jouw verhaal ondersteunt, maar natuurlijk ook daarbuiten.

met hoofdtooi
2MG_2605
4Q2A2325

Dag 1 | Op avontuur

Op de eerste dag brengen we jouw eigenschappen in kaart; de fysieke eigenschappen, zoals vorm en houding, de innerlijke eigenschappen plus de verborgen eigenschappen die jij draagt. Alle drie belangrijk in de taal van kleding waar ik mee werk en essentieel bij een uniek en passend ontwerp maken. Eigenschappen van stoffen zijn goed te benutten in het verbinden van innerlijk met uiterlijk.

Diverse methodes en analyses ondersteunen ons in dit traject. Ik maak onder andere gebruik van het enneagram, we werken met kernwoorden, een moodboard en niet te vergeten: we besteden royaal de tijd en aandacht aan belangrijke analyses:

 • Kleurenanalyse
 • Stijlanalyse
 • Glansanalyse

Er gaat een wereld voor je open. Aan het einde van dag 1ga je naar huis met een stijlpaspoort waar je in je kledingkast je voordeel mee doet. Na dag 1 begint het proces van het creëren van een ontwerp voor jouw podiumpresence. Daar hoef jij uiteraard niets voor te doen, dan ben ik aan zet.

Dag 2 | De finishing touch

Het exclusieve kledingontwerp is door jou goedgekeurd en jouw podiumpak is gemaakt. Op dag 2 ontvang je deze van mij samen met jouw persoonlijke stijlpaspoort. We passen het ontwerp en bespreken deze en nemen jouw gehele garderobe door. Zodat jij het beste uit jezelf haalt. Verfijning is de finishing touch op deze dag. Met de nieuwe creatie – jouw podiumpak - ga jij onderscheidend presenteren en laat je helemaal zien: dit ben ik. Deze kleding ondersteunt jou en je verhaal.

Direct een kennismaking plannen voor dit twee-dagen-traject? Ik doe niets liever dan jouw podiumpresentatie tot een feest maken. Welkom.

image2

Wat kan ik voor je doen

Ik bied 3 diensten aan om je te helpen

 • diamant-64px

  Exclusief Ontwerp Naar Aanleiding Van Een Bestaand Kledingstuk

  We toveren een bestaand kledingstuk om in een uitmuntend kledingstuk.

 • diamant-64px

  Exclusief En Uniek Kledingontwerp Op Maat

  Uitgebreid en volledig één-op-één advies voor een exclusief, uniek en op maat gemaakt ontwerp inclusief jouw persoonlijke stijlpaspoort. 

 • diamant-64px

  Voor Elk Seizoen Exclusief, Uniek En Duurzaam Kledingontwerp Op Maat

  In deze samenwerking creëren we een uniek en duurzaam, exclusief ontwerp voor elk seizoen.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel Mij

06 82877225

Volgen

Mijn Adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen