Jouw unieke ontwerp passend bij de seizoenen

Jouw unieke en duurzame kledingontwerp bevalt je.
Je weet wat je aantrekt voordat je het podium opgaat en twijfelt niet meer.
Daar op dat podium sta je sterker dan ooit. Je straalt op en top. Dat is de kracht van kleding!

Voor elk seizoen een ontwerp

Natuurlijk wil je meer, je bent toe aan variatie. Dat begrijp ik als de beste. Seizoenen veranderen en daarmee temperaturen.

Dan is het tijd voor een uniek ontwerp voor elk seizoen. Kleuren, stoffen en patronen van de seizoenen brengen afwisseling. In deze samenwerking creëren we een uniek en duurzaam, exclusief ontwerp voor elk seizoen.

Het voorwerk is gedaan

Ik heb een analyse en misschien zelfs al een ontwerp voor jou gemaakt, maar in dit traject gaan we een stapje verder. Met deze stap - een ontwerp voor elk seizoen – heb je per seizoen een ander kledingstuk voor jouw spotlight presentatie.

Jouw werk is gedaan, de maten zijn reeds bekend; dat is ons werk geweest in de analyse. Jouw stijl is bekend, die staat als een huis.

Alles is te combineren

In deze fase ontwerp ik vier kledingstukken, speciaal voor jou. Voor elk seizoen een pak, jurk of broek. Uniek kledingontwerp waar een lijn inzit, net zo sterk als jouw verhaal.
Alles is met elkaar te combineren, het is herkenbaar en helemaal jouw stijl.

Dit product is mogelijk als we de analyse hebben gedaan. De ingrediënten die daaruit voortkomen gebruiken we om voor jou aan de slag te gaan met een nieuw kledingontwerp. Jouw unieke ontwerp voor elk seizoen komt tot stand door gebruik te maken van bestaand textiel en nieuwe stoffen. De kleuren en patronen van het seizoen benutten we door middel van stof en print.

Het resultaat

Het resultaat is speciaal voor jou op maat gemaakt; een ontwerp voor elk seizoen, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Als jij toe bent aan het uitbreiden van jouw kledingassortiment, gaan we direct aan de slag.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou. Met de ingrediënten die jij laat zien of vertelt vertaal ik jouw boodschap en identiteit in kleding. Het resultaat is een speciaal voor jou op maat gemaakt ontwerp, met jouw innerlijk tot stand gekomen en gemaakt met bestaand textiel en nieuwe stoffen. Driedubbel duurzaam dus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen