De juiste glans en kleur voor een gezonde en jonge uitstraling.

Wil jij puur jezelf zijn op een natuurlijke en krachtige manier? Mooi!

Heb je wel eens nagedacht over een glans, kleur en contrastanalyse? Het dragen van de juiste kleuren en glans zorgt voor een gezonde uitstraling. Het is een natuurlijke huidverjonging.

Glansanalyse

Bij een glans analyse gebruiken kijken we welke soorten glans passen bij je huid. We hebben het hier over je innerlijke glans. Er zijn meerdere soorten glans die ik meet met de Glowcircle.

Je kunt nu beter een keuze maken in aanschaf van kledingstoffen en sieraden.

In sommige kledingstukken zit een glanseffect, prachtig voor wie mooi met glans staat! Draagt iemand een glanzend jasje die beter matte stoffen kan dragen? Dan kijken we vaak alleen naar het glanzende jasje en niet meer naar de persoon waar het om draait.

Bij een contrastanalyse kijk ik naar hoeveel licht en donker je kunt dragen. Dat heeft te maken met het contrast in het gezicht.

Kleurenanalyse

Het 78 color-systeem is opgebouwd uit 6 kleurkarakteristieken en een handige kleurenkaart
op bankpas formaat.
Ideaal voor in je portemonnee en dus tijdens het winkelen lekker snel bij de hand!
Je kan de Card in je handpalm houden en checken of de kleur in de kleding matched met de
kleuren op de Personal Color Card.
Versterken de kleuren elkaar als je het kaartje op de kleding legt? dan is het gekozen kledingstuk een
goede keus voor jou!

Tijdens de analyse leg ik je uit hoe je de kleurenkaart gebruikt en hoe deze opgebouwd is.

Denk hierbij aan de kleur van je basisstukken, combinaties en accessoires.

"Samen met mijn dochter maakt ik een afspraak met Tonny voor een kleurenanalyse. Wat een bijzondere ervaring! Op geheel eigen wijze gaf Tonny advies over welke kleuren voor mij mooi zijn en het beste bij mij passagier. Ze pakte dat aan de hand van kleurenkragen. Het belangrijkste wat ik heb geleerd was dat ik zelf zag welke kleuren mij het mooiste staan. Na afloop kreeg ik een handig kleurenkaartje mee. Vanaf nu geen miskopen meer.....! Tonny is een innemende persoonlijkheid, haar enthousiasme en creatieve geest brengen ze over op deelnemers. Ik zou het iedereen aanraden." Mariëlle van Swaay

Innerlijk en uiterlijk verbinden

Het doel is om zichtbaar te maken hoe we innerlijk met uiterlijk verbinden. Een uiterlijk waarin jij helemaal tot je recht komt en waarbij je je voelt: dit ben ik. Kleding of accessoires die je het gevoel geven; dit is precies zoals ik ben en laat zien wat ik wil. Een stijl welk jouw verhaal kracht bijzet.

Uit je comfortzone

Door je leven word je gevormd en zo ga je je ook kleden. Naarmate je je ontwikkelt ontdek je nieuwe stukken van jezelf. Jouw manier van kleden verandert met jou mee. Toch kies je onbewust nog voor het oude en veilige. Uit je comfortzone gaan is dan best spannend, maar wel nodig om je ware zelf te laten zien. 

Wat gaan we doen?

Resultaat

Kies je voor deze aanpak dan heb je na dit traject een duurzaam en kant en klaar overzicht waarmee winkelen veel makkelijker wordt. De juiste kleur, contrast en glans die past zodat jij het beste uit jezelf haalt.

We nemen een deel van jouw bestaande garderobe door. Wat heb je nog nodig om deze kledingstukken te combineren? Na deze analyse weet je wat je aantrekt. Je zorgen zijn weg! Binnen en buitenkant kloppen.

Jouw kleding laat zien wat JIJ wilt en toont wie JIJ bent. Je voelt je er op en top JIJ in.

TVDL_logo_wit_bijgesneden_750px

Met mij werken is onverdeelde aandacht helemaal voor jou.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Bel mij

06 82877225

Volgen

Mijn adres

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Interessante links